Behandelingen bij Dierenkliniek Spaarne

Bij Dierenkliniek Spaarne, de dierenarts in Heemstede en omgeving, kunt u terecht met uw huisdier voor vrijwel alle mogelijk dierenartsbehandelingen. Zo voeren wij onder andere chirurgie uit, gebitsbehandelingen, röntgenonderzoek, dermatologie en zo verder. Daarnaast vinden bij Dierenkliniek Spaarne dat preventieve zorg erg belangrijk en geven wij hier veel aandacht aan. Voorkomen is beter dan genezen!

Onze werkwijze

Bij ons zijn zowel het dier als de eigenaar erg belangrijk. Naast het geven van de beste zorg voor uw dier doen wij er alles aan om de ervaring voor het dier en de eigenaar zo prettig mogelijk te maken. Warmte, aandacht, kennis en humor zijn onze kernwaarden. Wij zullen net dat stapje extra doen om aan uw wensen te voldoen en om ervoor te zorgen dat het gemak van uw dier zoveel mogelijk gewaarborgd blijft.

Cat Friendly Clinic

Katten vragen om een speciale manier van aanpak. Een bezoek aan de dierenarts kan namelijk erg stressvol voor ze zijn. Wij doen er alles aan om dit tot het minimum te beperken. Zo hebben wij een aparte wachtkamer voor de katten, voorzien van speciale kattenparkeerplaatsen. Alle werknemers van Dierenkliniek Spaarne zijn extra opgeleid om uw kat tijdens de behandeling, of eventuele opname, zo min mogelijk stress te bezorgen. Er ligt altijd een lekker zacht dekentje voor de katten klaar en door de hele praktijk maken wij gebruik van de rustgevende hormonen van Feliway. Wij mogen onszelf dan ook een Cat Friendly Clinic noemen!