Het zorgplan van Dierenkliniek Spaarne

Registreer hier voor ons Happy Pet Health Plan en profiteer van veel kortingen en gemak!

Voorkomen is beter dan genezen. Dieren laten vaak pas laat zien als er iets aan de hand is. Hoe eerder eventuele problemen worden gesignaleerd, hoe minder ongemak voor uw huisdier en hoe lager de kosten vaak zijn. Om deze redenen bieden wij onze klanten het Happy Pet Health Plan aan. Dit preventieve zorgplan zorgt ervoor dat uw dier de juiste preventieve zorg krijgt, en geeft u flinke kortingen en de mogelijkheid de kosten te spreiden.

Voordelen van het Happy Pet Health Plan

  • Uw huisdier krijgt de beste zorg!
  • Korting tot wel €350,- per jaar (op o.a. voeding, behandelingen). Voor Premium Plan leden zijn alle consulten zelfs gratis!
  • Alle preventieve zorg zit in het plan inbegrepen (ontworming, ontvlooiing, vaccinaties)
  • Overzichtelijk behandelplan voor uw dier
  • Maandelijks gespreide kosten

Hoe werkt het?

Binnen het Happy Pet Health Plan bieden wij voor zowel de hond als voor de kat twee pakketten aan, namelijk het Active Plan en het Premium Plan. In beide pakketten zit alle preventieve zorg voor uw huisdier. In het Premium plan zitten daarnaast alle consulten inbegrepen, een jaarlijkst bloedonderzoek en ontlasting- en urineonderzoek en u ontvangt hogere kortingen op diverse verrichtingen. Daarnaast hebben wij ook een plan speciaal voor puppy’s en kittens aangezien zij meer zorg nodig hebben dan de volwassen hond en kat.

Voor het Happy Pet Health Plan betaald u maandelijks een bedrag, wat via automatische incasso bij u wordt afgeschreven. U kunt er ook voor kiezen om het jaarbedrag in 1 keer te betalen. U ontvangt dan nog eens 2% korting extra. Als u meerdere dieren inschrijft, ontvangt u per extra dier ook nog eens 5 % korting op het te betalen bedrag.

Bekijk hier de verschillende pakketten binnen het Happy Pet Health Plan:

Het Happy Pet Health Plan is geen verzekering!

Let op; het Happy Pet Health Plan is geen dierenverzekering. Het is een preventief zorgplan wat wij zelf aan onze clienten aanbieden en u daarom ook alleen bij ons op de praktijk kunt gebruiken. Met het Happy Pet Health Plan zorgt u ervoor dat uw dier al de juiste preventieve zorg krijgt die hij of zij nodig heeft, en profiteert u van aantrekkelijke kortingen.

Bent u op zoek naar een huisdierenverzekering? Kijk dan hier om uit te zoeken welke verzekering voor u het meest geschikt is.

Heeft u nog vragen over het plan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!