De beste zorg voor uw kat

Dierenkliniek Spaarne is de dierenarts in Heemstede, Haarlem, Aerdenhout en omgeving. Bij Dierenkliniek Spaarne zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van katten. Wij bieden een ruim scala aan behandelingen aan, zoals het chippen en vaccineren van uw kat, het castreren en steriliseren, een seniorencheck, het behandelen van een gebit, en overige chirurgische ingrepen.

Cat Friendly Clinic

Katten zijn geen honden, en vragen een aparte manier van aanpak en zorg. Wij doen er dan ook alles aan om het bezoek aan de dierenarts voor uw kat zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebben wij een apart gedeelte in de wachtkamer alleen voor katten, welke voorzien zijn van speciale kattenparkeerplaatsen. Ons personeel is extra opgeleid in het hanteren en behandelen van katten, zodat ze tijdens het bezoek en/of opname zo min mogelijk stress ervaren. Daarnaast zorgen wij altijd dat er een zacht dekentje voor uw kat klaar ligt en gebruiken wij overal in de praktijk de rustgevende feromonen van Feliway. Wij mogen onszelf dan ook een Cat Friendly Clinic noemen!

Maak online een afspraak

U kunt bij ons eenvoudig online een afspraak maken via onze online agenda. Het is daarnaast ook mogelijk om u online te registreren als nieuwe klant. Voor vragen, een afspraak of een aanmelding zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 023-3036891 tijdens onze openingstijden of kunt u ons een e-mail sturen naar info@dierenkliniekspaarne.nl

Maak nu een afspraak

Veel voorkomende aandoeningen bij katten

Bij Dierenkliniek Spaarne vinden wij preventieve zorg erg belangrijk. Wij informeren u daarom graag zo goed mogelijk over de ziektes, problemen en aandoeningen waar katten mee te maken kunnen krijgen, zodat u zelf de nodige preventieve maatregelen kunt nemen en eventuele aandoeningen snel herkent. Op deze pagina kunt u de meest voorkomende aandoeningen bij katten terugvinden. Uiteraard staan onze dierenartsen en assistentes voor u klaar als u vragen heeft!

Het Happy Pet Health Plan

Omdat voorkomen beter is dan genezen bieden wij onze klanten het Happy Pet Health Plan aan. Dit preventieve zorgplan zorgt ervoor dat uw kat de juiste preventieve zorg krijgt, en geeft u flinke kortingen en de mogelijkheid de kosten te spreiden. Wij bieden u het Active Pakket aan en het Premium pakket. Lees er meer over op deze pagina!