Cat Friendly Clinic

Bij Dierenkliniek Spaarne doen wij er alles aan om uw kat kat zo min mogelijk stress te laten ervaren tijdens het bezoek aan de dierenarts.

Wij hebben een aparte wacht- en spreekkamer voor katten en wij hebben speciale dagdelen exclusief gereserveerd voor kattenbezoek. Er zullen geen honden aanwezig zijn, geen harde geluiden, zo min mogelijk “vieze hondengeurtjes” en zelfs een rustgevend muziekje in de spreekkamer. De wacht- en spreekkamer zijn uitgerust met speciale “kattenparkeerplaatsen” en wij doen ons best om uw kat tijdens de behandeling of opname zo min mogelijk stress te bezorgen. Wij hebben daarom ook voor de vierde keer op rij het Silver Level Certificaat behaald van de International Society of Feline Medicine en mogen ons zelf een Cat Friendly Clinic noemen!

Wilt u meer informatie over wat een Cat Friendly Clinic nou inhoudt en wat de voordelen zijn voor u als eigenaar en uw kat, kijk dan op de website van de organisatie.

Wilt u gebruik maken van onze speciale katten spreek- en wachtkamer, maak dan een telefonisch of per e-mail een afspraak met ons en geef dit aan bij onze assistente!

CatFriendly handelen