WIJ HEBBEN EEN TOPPER NODIG IN ONS GROEIENDE EN GEZELLIGE TEAM!

OVER ONZE DIERENKLINIEK

Dierenkliniek Spaarne is een moderne praktijk gevestigd in Heemstede. De sfeer die er hangt is warm en huiselijk. Het dier staat bij ons centraal, maar de eigenaar die meekomt is net zo belangrijk. Dierenkliniek Spaarne is het kleinere zusje van Dierenkliniek Vondelpark (Amsterdam) en bestaat sinds november 2019. In korte tijd hebben wij een goede naam en een trouwe, groeiende klantengroep neer weten te zetten.

Vacature paraveterinair

Wij zijn een dierenkliniek voor hoogwaardige diergeneeskunde die aansluit bij de wensen van huisdier eigenaren. Zo wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur, handelen wij met kennis van de laatste inzichten in diergeneeskunde en streven wij naar het beperken van het gebruik van antibiotica. We opereren veel en voeren tandheelkunde uit op hoog niveau. Dit alles doen wij met een gezonde dosis humor en sensitiviteit. Ons hechte team is de basis van ons succes, zowel op professioneel vlak als qua werksfeer.

“Wij geloven in vrolijkheid, openheid en eerlijkheid – zowel onderling als in contact met diereigenaren. Wij houden ontwikkelingen nauwlettend bij en werken vanuit het principe dat preventieve zorg beter is dan curatieve zorg”, Elsje Peletier – eigenaresse en dierenarts.

vacature-dierenartsassistente

VACATURE: PARAVETERINAIR

Steeds meer mensen weten Dierenkliniek Spaarne te vinden. Wij zijn daarom op zoek naar een zelfstandige en klantvriendelijke paraveterinair met gevoel voor humor, die een mooie stap in zijn of haar carrière wil maken.

Je wordt onderdeel van een gezellig en knus team. We bieden zowel eerste- als tweedelijnszorg. We hebben een bijzondere en trouwe klantenkring, veel nascholingsmogelijkheden, de vrijheid om goede ideeën te realiseren en eventueel zelfs je eigen consulten te draaien. Verder bieden wij ons team de mogelijkheid zich te specialiseren op een thema naar keuze: zo hebben wij specialisten op het gebied van kattengeneeskunde, dermatologie, tandheelkunde, chirurgie, voeding of gedrag. In goed overleg is er voor ieder wat wils mogelijk, zo ook voor jou. Betaling boven CAO. En….. onze spoeddiensten worden opgevangen door het Medisch Centrum voor Dieren en Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam. Ook heel fijn; je kunt je auto gratis voor de deur parkeren!

Lijkt je dit wat? Reageer dan snel!

Stuur je CV en motivatie naar Fleur Visser via administratie@dierenkliniekvondelpark.nl of bel naar 023-3036891.