Welkom bij Dierenkliniek Spaarne!

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen bij ons. Wij zullen ons eerst even voorstellen.

Dierenkliniek Spaarne is een bijzondere praktijk. De sfeer die er hangt is warm en huiselijk. Het dier staat bij ons centraal, maar de eigenaar die meekomt is net zo belangrijk.

Naast het geven van de beste zorg voor uw dier vinden wij het heel belangrijk om de ervaring voor het dier en de eigenaar zo prettig mogelijk te maken. Warmte, kennis en aandacht zijn onze kernwaarden en dit alles doen we ook graag met een beetje humor. We doen net dat stapje extra om aan uw wensen te voldoen en om ervoor te zorgen dat het gemak van het dier zoveel mogelijk gewaarborgd blijft.

Dierenkliniek Spaarne is het zusje van Dierenkliniek Vondelpark. Dierenkliniek Vondelpark heeft een rijke geschiedenis en is sinds 2009 overgenomen door dierenarts Elsje Peletier. Met een team van 7 dierenartsen en 7 paraveterinairen staan wij dagelijks voor uw klaar!

Heeft u onze flyer ontvangen? U ontvangt dan 50% korting op uw eerste consult!

Maak nu direct online een afspraak

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak via 023-3036891 of per e-mail via info@dierenkliniekspaarne.nl. Onze openingstijden zijn:

Ma t/m vr: 09.00 uur – 17.00 uur
Behandeling op afspraak

BEHANDELINGEN BIJ DIERENKLINIEK SPAARNE

Bij Dierenkliniek Spaarne, kunt u terecht met uw huisdier voor vrijwel alle mogelijk dierenartsbehandelingen. Zo voeren wij onder andere (orthopedische) chirurgie uit, gebitsbehandelingen, röntgenonderzoek, dermatologie, kattengeenkunde op hoog niveau en nog veel meer. Daarnaast vinden wij bij Dierenkliniek Spaarne preventieve zorg erg belangrijk en geven wij hier veel aandacht aan. Voorkomen is beter dan genezen.

Wilt u meer weten over onze praktijk, wie wij zijn en wat we doen? Neem dan een kijkje op de rest van onze website!