Welkom bij Dierenkliniek Spaarne, de nieuwe dierenarts in Heemstede!

Op 18 november 2019 hebben wij onze deuren geopend in de Jan van Goyenstraat. Wij zijn het zusje van Dierenkliniek Vondelpark in Amsterdam, wat als sinds 1928 bestaat.

Bij Dierenkliniek Spaarne geloven wij in vrolijkheid, openheid en eerlijkheid zowel onderling, als in contact met dier-eigenaren en met onze relaties. Elke eigenaar wordt verrast door de kwaliteit van de behandeling en door de omgang met mens en dier. We houden de ontwikkelingen om ons heen nauwlettend bij en werken vanuit het principe dat preventieve zorg beter is dan curatieve zorg.

Wij willen de wereld een beetje mooier maken en dat doen we door de eigenaar te ontzorgen, hoge kwaliteit aan te bieden tegen een redelijke prijs en waar mogelijk duurzaamheid te implementeren. Wij geloven dat mensen met gezonde huisdieren zelf ook gelukkiger zijn en dragen op deze manier ons steentje bij.

Behalve diergeneeskundige zorg verkopen wij ook diergerelateerde artikelen zoals diervoeding, maar ook cadeautjes (voor mensen!) met uiteraard een dierenthema.

U bent altijd van harte welkom om even binnen te lopen en onder het genot van een kop koffie kennis te maken!